[Architecture] Black screen - Windows Explorer dead (Bug in latest QSS version? )

Steve Lee steve at opendirective.com
Mon Aug 20 07:14:48 UTC 2018


I've not see a desktop crash for years but if you can get to task manager
then you can open run from the menu and launch 'explorer' to get the
desktop back.

Steve Lee
Sent from my mobile device Please excuse typing errors

On Sun, 19 Aug 2018, 16:40 , <gregg at raisingthefloor.org> wrote:

> This still happens
>
> So we have more testing to do.  This is worst kind of failure because
> you can’t even figure out how to reboot without actually turning computer
> off and back on again.
>
> This is on my virtual machine - but CTRL-ALT-DEL still works  (need to
> inject from parallels)  in which case I do get the blue options screen
>  (see below)
>
> Hmmm
> I opened the taskmanager and don’t see windows explorer on this list
> (maybe it doesnt usually show)
>
> Attached is the log file
>
> Gregg
>
> OOPS  images make email too big
>
> see
> https://docs.google.com/document/d/1aI0NMnzirLKXWGStv3zR8ewxdFUsmYS88Gn1gmIl4cA/edit#
> For full message
>
> gregg
>
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Architecture mailing list
> Architecture at lists.gpii.net
> https://lists.gpii.net/mailman/listinfo/architecture
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gpii.net/pipermail/architecture/attachments/20180820/49a0e01f/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: PastedGraphic-1.png
Type: image/png
Size: 71285 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.gpii.net/pipermail/architecture/attachments/20180820/49a0e01f/attachment-0001.png>


More information about the Architecture mailing list